Creative Eyes Fotopage's


My name: Muzainah and Faathir
My Fotopage: http://cintamilikita.fotopages.com/
About me: "Where Life Begin With Colour"
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400D & EOS 7D
Canon
Friends:
Spirits Photographer
Latest entry:Jom terjah Sahur
Canon EOS 7D test try shut apa lagi... layari sendiri di FaceBook saya http://www.facebook.com/rithauddin atau boleh layari http://blog.extrumedia.com kalau tengah free lah ... layang. For more picture visit my blog and facebook... and blog [dot] extrumedia [dot] com thanks. Ahmad Rithauddin a.k.a Spirits Founder + Principal Photographer Hot line: 012 330 5858 Email: spiritsdin@gmail.com View this Fotopage entry
Creative Bird
View this Fotopage entry
GLizZY GReeN
Latest entry::: My Last Entry - Viva Forever ::
Introducing My New Home Thnx everyone for ur support, BTW we can still contact with each other.. Feel free to visit my new home; simply click http://greengallery.biz/(HERE..) Or to view my personal blog, click http://glizzy.wordpress.com/(HERE..) View this Fotopage entry
Adib Sayuti
Latest entry:Akad Nikah Abg Madi~ jumaat 19.12.2008
lokasi : Kg Melayu Rasa Tambahan lagi gambar kt http://lensadib.fotopages.com :-D View this Fotopage entry
Muhammad Faathir Firdus
Latest entry:Wedding, Events, Advertising Photography
If anyone who want to hire photographer for all the event that has been stated you can see our page at facebook to see the sample of the photos and albums... facebook http://www.facebook.com/pages/Creative-Eyes-Services/111369192240129 View this Fotopage entry
zaky khairuddin
Cepat benor tahun ni berlalu! banyak telah berubah hati datang dan pergi! dan aku masih disini.... View this Fotopage entry
fizreeaziz cronicstudio
Latest entry:http://cronicstudio.webs.com
SALAM...UNTUK MELIHAT GAMBAR2 BARU DARI CRONIC STUDIO SILA LAWATI http://cronicstudio.webs.com P/s: Fotopages fizreeazizstudio direhatkan buat sementara waktu hihi...so untuk latest picture bley le lawati web aku k...salam mesra...wow hihi :-D :-D View this Fotopage entry
fid fathir
Latest entry:STONEBAY
fidfathir life l events l art No 26,Jalan Permai Off Jalan Robson Heights 50460.Kuala Lumpur.MALAYSIA +60123668027 fidfathir@gmail.com http://www.fidfathir.com(www.fidfathir.com) ym : esthellar83 ©fidfathir photography All images on this site are under the ownership & copyright of fidfathir photography .No photograph may be reproduced, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
ikhwan juhari
Latest entry:2009 intake
AC Milan nak amek player baru, sape nak apply sile2 la ye.. hahaha :P View this Fotopage entry
petra reza
Latest entry:My Party!!!
:-D LOL :P View this Fotopage entry
putrajaya bridge
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
sesumpah rushy
Latest entry:My Wedding FP
http://blisscandid.fotopages.com/ Finally i found a perfect name for ma own wedding fotopages. thanks to alod, maja n mike.. please, visit ma wedding fp. thanks! :-D View this Fotopage entry
yasir chromatin
Latest entry:potret intro
so untuk intro aku slepas hampir 5 bulan gantung camera....so kali ini aku nk intro psl potret.. so untuk potret kali ini...model adalah shasha awek kepada rakan aku zarip...thank to shasha n zarip coz bgi aku edit dan upload gamba ini.....model potret untuk intro aku kali ini mcm arab sket..so pasni mngkin aku akan upload gamba nature plak...gamba mngkin agak berkrang untuk aku upload coz library picture aku blom di transfer kpada pc aku ni...insya ALLAH klu x busy..aku akan uploads sbyk mngkin k... 8... View this Fotopage entry
my friend
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
bliss candid photography
Latest entry:Goodbye
Segala update akan berpindah ke: http://blisscandid.blog.com View this Fotopage entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry
Sweet Light Studio
Latest entry:Update
Meet me at facebook https://www.facebook.com/fakhrul.hafiiz See ya..!!! :-D View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016