Creative Eyes Fotopage's

By: Muzainah and Faathir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Aug-2009 10:40 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Wanie & Hadi

 
 




Photographer: fathir
Editor: muz
Location: Perak
Date: 1-8-2009


Sunday, 15-Mar-2009 16:55 Email | Share | | Bookmark
Syafiq & Salmah tunang

Ni gambar member aku tunang kat pahang..kitorg konvoi reramai ke umah ppuan..punya la jauh...hehehehe..tapi tak per dpt tgk negeri org...peluang berjalan2 maner leh lpskn..ni ader la beberapa gambar yg aku amik dan dah dieditkn..so enjoy la...


Cicin Disarung di jari...tanda pengikat kasih dan sayang...


Salmah dan cicin tunangnya...


Bersama kekasih hati unt selama-lamanya...


Akhirnya termeterai la ikatan dua cinta...


Bersama keluarga di saat gembira...


Wednesday, 11-Feb-2009 01:03 Email | Share | | Bookmark
Heary & Fiena

Ni aku amik kat Pahang...time ni aku follow khalid n aizat unt tlong diorg cover wedding kat sini...so aku harap korang enjoy la gambar yg dah diedit ni....
















Tuesday, 10-Feb-2009 16:13 Email | Share | | Bookmark
Ared & Rinda

Ini perkahwinan antara Ared dan Rinda kawan Muzainah...die yg amik gambar ngan edit skali aku time ni tak der kat kampung...kawan baik die time sekolah dulu kawin...so enjoy la gambar2 ni k..kalau nak perkhidmatan wedding atau aper2 event sila la hubungi di nombor yg ader di banner kami....










Friday, 6-Feb-2009 07:50 Email | Share | | Bookmark
Wedding, Event and Outdoor Photography

Kepada bakal-bakal pengantin baru yang ingin menyimpan memori indah ketika perkahwinan anda berlangsung, kami ada menyediakan khidmat fotografi untuk menyimpan memori-memori saat manis anda..Jika anda berminat sila la hubungi saya Muhammad Faathir 012-2404059 atau Muzainah 012-6452010 untuk keterangan lanjut...














[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net