Creative Eyes Fotopage's

By: Muzainah and Faathir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Feb-2010 12:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Aina & Hafiz

Alhamdulillah...aku selamat menshoot gambar bakal pengantin nih..die nie kakak kwn aku...die amik aku jadi photog cover majlis pertunangan die...insyaallah bakal unt jd wedding photographer die..hehehe....ape2 pun selamat bertunang..dan kepada bakal2 tunang dan pengantin kalau berminat contact la kami segera....hehhee....










Photographer: Muhammad Faathir
Editor: Muzainah
Location: Kuarters KLIA K5


Monday, 1-Feb-2010 15:06 Email | Share | | Bookmark
Convocation Universiti Pertahanan Nasional Malaysia..

Hari sabtu yg lepas aku shoot kat UPNM amik gambar majlis kenaikan pangkat pada gaduan2 UPNM tahun ni...kesemua dapat pangkat Kapten...huhuhuh...tgk diorg pkai uniform teringat aku time sek dl amik kadet bersatu malaysia...hehehe...

















Photographer : Faathir
Location : UPNM Serdang


Monday, 18-Jan-2010 12:14 Email | Share | | Bookmark
Nana & Zham Wedding

Setelah lame tak upload gambar kawin kali aku masukkn the latest wedding yg aku g amik...amik gambar sesaje je...kawan aku kawin kitorg sibuk2 amik gambar...hehehe....












Photographer : Muhammad Faathir (streetboy124)
Editor : Muzainah
Location : Putrajaya...


Saturday, 16-Jan-2010 07:03 Email | Share | | Bookmark
Tag CES 2010

Kepada semua bakal-bakal pengantin yang inginkan khidmat photographer kami ada menyediakan beberapa pakej yang menarik dengan harga yang berpatutan dan kami berharap pada tahun ini akan dipenuhi dengan kenangan indah dengan mengabadikan saat-saat indah itu dengan perkhidamatan photography kami...




Sunday, 10-Jan-2010 10:44 Email | Share | | Bookmark
Engagement Anis & Amir 27-12-09





Photographer : Faathir (streetboy124)
Editor : Muzainah (sweetangelz86)
Location : Gombak


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net