Creative Eyes Fotopage's

By: Muzainah and Faathir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Mar-2010 16:36 Email | Share | | Bookmark
Si comel beraksi di lensa ku....Miera & Anip Wedding

Ni lak gambar2 kanak2 yg berada di majlis perkahwinan diorang...hyper2 masing2nye tak leh dok diam....so we capture their candid....









Sunday, 14-Mar-2010 16:19 Email | Share | | Bookmark
Miera & Anip Wedding

Pada hari ahad minggu lepas CE crew shoot wedding kat Hulu Langat...Miera & Anip sambut menantu..banyak juga gambar2 yang kami shoot..so hasilnye kami ltakkn disini bt tatapan...semoga ape yang kami bt dapat perhatian....so enjoy the pictures...










Location: Hulu Langat & Empangan Semenyih
Moderator: Muzainah
Photographer: Faathir & Ikhwan
Editor: Muzainah



Saturday, 27-Feb-2010 13:30 Email | Share | | Bookmark
Emirah & Haniff Wedding...

Pada hari Sabtu & Ahad lps telah selesainye majlis perkahwinan Emirah n Haniff..Majlis di buat dgn suasana yg meriah dan elegen...hehhee...dan neh ader sneak peak yg dapat kami masukkn...





Photographer: Faathir
Side Kick: Ikhwan
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah
Location: Dewan Anjung Rahmat, Gombak


Saturday, 20-Feb-2010 13:20 Email | Share | | Bookmark
Yuzaidi & Faizah Wedding.....

Hehehe..setelah sekian lame menyepi ada pun job yg boleh diletakkn kat dlm cintamilikita neh...hehehe...ni pasangan yg baru saje di ijab kabulkan dan mengambil kami sebagai photographer mereka...so harap korang enjoy yer....




Photographer: Faathir
Side Kick: Ikhwan
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah
Location: Gombak & Taman Tasik Titiwangsa


Sunday, 7-Feb-2010 13:38 Email | Share | | Bookmark
Miera & Anip Pre-wedding

Ni lagi satu pasang bakal naik pelamin akhir bulan nih...alhamdulillah..boleh di katakn ni la first client kami yg mgambil pakej duet dari kami nih maklum la promosi dari kami...dan insyaallah akan bertambah2 la client kami lepas ni...hehhe...so korang tgk la bakal pengantin ni beraksi di depan lensa kameraku ini....







Photographer: Faathir & Ikhwan
Moderator: Zawani & Asmak
Editor: Muzainah
Location: Taman Tasik Titiwangsa


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net