Creative Eyes Fotopage's

By: Muzainah and Faathir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-May-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Zul & Farah Wedding 7-8/5/2010

Dah lama tak update fotopages..so nih ader beberapa keping gambar wedding baru CES amik kat gombak...mmg cute pasangan pengantin neh...hehehe...


















































Location: Gombak
Photographer: Faathir
2nd Photographer: Ikhwan
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah


Monday, 3-May-2010 13:25 Email | Share | | Bookmark
New Wedding price package from Creative Eyes Studio

Harga baru dari kami kali ini mempunyai pakej baru dan menarik dapat kami kongsi bersama..kami juga ada bekerjasama dengan Butik Ogy yang menyediakan kelengkapan perkahwinan dan pertunagan dari make up hingga la ke pelamin...disini juga kami menunjukkak contoh storyboard album dan barang-barang yang akan anda dapat sekiranya mengambil pakej dari kami...jika ada apa-apa pertanyaan sila hubungi kami di nombor di banner kami...terima kasih...


Contoh Crystal Storyboard kami


DVD/CD Cover kami


Beg untuk album


Sunday, 18-Apr-2010 17:42 Email | Share | | Bookmark
Reunion Party

Kali ni creative eyes dpt job shoot reunion party..bt kat taman botanical,putrajaya..mmg diorg ni semua sporting ader yg dah mengandung masih larat lagi bergambar..semangat berkawan..mmg best..











Location: Botanical Garden, Putrajaya
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah


Sunday, 11-Apr-2010 17:34 Email | Share | | Bookmark
Wedding Musthakim & Nadia...

Kali ni kami di beri tanggungjawab untuk cover wedding Musthakim & Nadia..Pasangan neh memang sempoi..tak yah nak suh post diorg dah post dulu..senang shoot gambar diorg..memang pasangan lain dari yang lain...






Location: Shah Alam
Photographer: Faathir & Ikhwan
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah


Saturday, 3-Apr-2010 17:29 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Qauliyah & Ayi

Ni gambar bakal pengantin akan di ijab kabulkan pada bulan 6 nie...so kami dari creative eyes telah di beri tanggungjawab unt cover kedua blah pihak mempelai ni dan juga cover pre wedding diorang..ni member seuniversiti aku..






Location: Taman Tasik Titiwangsa
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah
Moderator: Muzainah


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net