Creative Eyes Fotopage's

By: Muzainah and Faathir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Sep-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Session for Convocatioan IIUM 26th

Entry kali ni kami buat sesi outdoor untuk client kami iaitu student-student UIA dlm 10 orang kesemuanya..bergambar dengan jubah masing2 untuk majlis konvokesyen mereka pada hari isnin 4/10/2010 akan datang...wakil mereka iaitu kwn sek men saya fieza namanye mengambil khidmat kami untuk menyimpan kenangan-kenangan manis mereka ketika konvokesyen berlangsung...so harap korang enjoy...































Location: UIA, Gombak & Sekitar Putrajaya.
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah


Saturday, 25-Sep-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aezrool ♥ Hanim | wedding 16,17,18 & 25/09/2010

Client kami yang paling latest selepas menyambut hari raya..majlis meraka pada raya yg ke-7 pada hari khamis cuti malaysia...client sempoi tak knal erti letih bergambar jer...harap mereka bahagia hingga ke anak cucu...






















Location: Gombak & Taman Layang-Layang,Kepong
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah


Sunday, 18-Jul-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pre-Wedding Watie & Ayop

Prewedding kali ini CES bersama pasangan bakal pengantin Watie dan Ayop pada bulan 10 tahun ini...kedua2 bakal pengantin ni memang senang bergambar...tak kekok untuk berposing...so sila la tengok dan lihat gelagat mereka...

















Location: Taman Layang-Layang,Kepong
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah


Saturday, 10-Jul-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Introduce our new clothing for flower gurl and flower boy

Kami dari Creative Eyes Services ingin memberi perkhidmatan sewa baju untuk flower gurl dan flower boy...baju texedo dan gaun ini lengkap dengan accessories seperti kasut (lelaki & Perempuan), bakul bunga dan cekak rambut yg pelbagai jenis...khas untuk kanak2 berumur di antara 5-6 tahun yg berukuran 4kaki...jika berminat sila hubungi kami di nombor yg disediakan...pakaian ini juga sesuai untuk majlis sambutan hari jadi atau majlis2 keramaian...










Location: Putrajaya
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah
Model Jemputan


Saturday, 26-Jun-2010 09:57 Email | Share | | Bookmark
Balkis & Taufik Engagement & Akikah 26/6/2010

Ni latest Job CES kami cover majlis pertunangan dan Akikah dalam satu masa..So yang perempuan neh adik ipar salah seorang lecturer kami Pn.Roslinawati..Thanks puan sbb promote kami kat adik ipar puan...




















Location: Selangor, Bangi
Photographer: Faathir
Editor: Muzainah


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net